Zamlar durulmuyor: Kola fiyatlarına okkalı zam geldi

Zamlar durulmuyor: Kola fiyatlarına okkalı zam geldi

Alkollü ürünlerin ardından Kola fiyatları da zamlanmaya başladı! Artık 1 litresi 35 TL. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin içecek sektöründe yeni bir zam haberi daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden Coca Cola ürünlerine zam yapıldığını duyurdu.

Alkollü içeceklerdeki zam haberlerinin ardından Coca Cola ürünlerine yapılan zam, tüketicileri yakından ilgilendiriyor. Dündar'ın paylaşımına göre, Coca Cola'nın bir litrelik şişesi artık 35 TL'den satılacak. Önceki fiyatı ise 30 TL idi. Bu zam, içecek fiyatlarındaki artış trendini devam ettiriyor.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, daha önce de bazı bira markalarına zam yapılacağını duyurmuştu. Bu zam haberleri, tüketicilerin satın alma alışkanlıklarını etkileyebilirken, sektördeki fiyat değişimlerini gözler önüne seriyor.

coca cola zam

Zamların sıklaşması ve miktarları, genellikle ekonomik koşullara bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Ancak, bu son zam haberleriyle birlikte, tüketicilerin daha dikkatli harcamalar yapma ihtiyacı doğabilir.

Coca Cola ve alkollü içeceklerdeki fiyat değişikliklerinin, tüketiciler üzerindeki etkisi ve sektördeki gelişmeler, yakından takip edilmeye devam ediyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.