PTT 11 ilde yüzde 30 indirim yapacak

PTT 11 ilde yüzde 30 indirim yapacak

PTT kargo, indirimli ücreti dönemi haberini duyurdu! İşte detaylar...

6 Şubat 2023'te meydana gelen depremin birinci yıl dönümünde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, deprem bölgesindeki ticareti canlandırmak amacıyla önemli bir adım attı. Bakan Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan yeni kampanyayı duyurdu.

Deprem bölgesine yönelik bu özel kampanya kapsamında, PTT kargolarında yüzde 30 indirim uygulanacak. Bakan Uraloğlu, Twitter üzerinden paylaştığı mesajda, "Asrın felaketinde zarar gören illerimizin ticaret hayatının tekrar canlandırılması ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için PTT Genel Müdürlüğümüz eliyle yeni bir kampanya başlatıyoruz" ifadelerine yer verdi.

ptt kargo indirim

6 Şubat - 6 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanya, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa illerinden çıkışlı ve varışlı gönderilere yüzde 30 oranında indirim sağlayacak. Bu adımın, deprem sonrası olumsuz etkilenen bölgelerin ticaret hayatını canlandırmada önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın bu girişimi, hem ekonomik destek sağlama hem de depremzedelerin ticaret faaliyetlerine destek olma amacı taşıyor. Kampanya ile birlikte, PTT kargoları aracılığıyla yapılan gönderilerin maliyetinde sağlanan indirim, bölgedeki işletmeler ve vatandaşlar üzerinde olumlu bir etki yaratması bekleniyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.