Otomobil devi çalışanlarına 29 maaş ikramiye dağıttı!

Otomobil devi çalışanlarına 29 maaş ikramiye dağıttı!

Bayram gelmeden çalışanlarına bayramı yaşattı. Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi. İkramiyeler dün hesaplara yattı.

Ahmet Yüce'nin Cömert İkramiye Jestine Çalışanlar Sevinçten Havalara Uçtu!

Skoda'nın Türkiye Distribütörü ve Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, çalışanlarına yaptığı ikramiye jestiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Dün hesaplara yatırılan 29 maaşlık ikramiye, bayram öncesi şirket çalışanlarını sevince boğdu.

Yüce Auto'nun patronu Ahmet Yüce, geçtiğimiz yıl gündeme oturan 25 maaş ikramiyeyle bilinçaltımıza kazınmıştı. Bu yıl ise Yüce'nin eli bir kez daha cömertlikle buluştu ve çalışanlara 29 maaş ikramiye verildi. Bayram öncesinde yapılan bu jest, şirket içinde büyük bir sevinç dalgası yarattı.

ahmet yüce skoda

Toygun Atilla'nın aktardığına göre, 2023 yılı ikramiyeleri dün çalışanlara duyuruldu ve 29 maaşlık ikramiye tutarları, hesaplara yatırıldı. Bu özel jestle birlikte Yüce Auto, Kincentric Best Employers kapsamında 35 şirket arasında 'En İyi İş Yeri' ödülünü kazandı. Şirket, çalışan memnuniyetini öncelikli olarak değerlendiren bu ödülü dördüncü kez almış oldu.

Ahmet Yüce'nin cömertlikte sınır tanımayan yaklaşımı, geçen yıl verdiği 25 maaş ikramiye sonrasında da devam etti. Yüce, bu konudaki tavrını şu sözlerle açıkladı: "Lütfen bana bundan sonra ne kadar ikramiye verdiğimi sorma. Ömrüm yettiği, kazancım elverdiği sürece iş arkadaşlarıma ikramiye vereceğim. Sadece bunu bil."

15 yıldır çalışma arkadaşlarına ikramiye dağıtan Yüce, aynı zamanda 'patron' sıfatından hoşlanmadığını vurgulayarak, "İyi patron olunmaz, iyi insan olunur. Kendine 'patron' diyenlere yegane tavsiyem şudur: Önce iyi insan olmayı becerin. Sonra her şey olursunuz." demişti. Ahmet Yüce'nin bu tutumu, iş dünyasında sadece bir patronun değil, aynı zamanda iyi bir insanın da nasıl olunabileceğine dair örnek bir yaklaşım olarak öne çıkıyor.

ahmet yüce

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.