Market alışverişi yapana 2000 TL Ramazan hediyesi! Bilmeyen fırsatı kaçırıyor

Market alışverişi yapana 2000 TL Ramazan hediyesi! Bilmeyen fırsatı kaçırıyor

Akbank'ın yeni kampanyasıyla, Akbank kartıyla yapılan harcamalar kullanıcılara büyük fırsatlar sunuyor. Artık Akbank kartınızla yapacağınız alışverişlerden 2000 TL'ye varan indirimler kazanabilirsiniz. Bu kampanya ile ekonomik alışverişin tadını çıkarın!

Akbank'tan Harcama Yapanlara Büyük Fırsat: 2000 TL'ye Varan İndirim!

Akbank, müşterilerine özel bir kampanya ile market ve gıda sektörlerinde yapacakları harcamalarda büyük indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, 12-31 Mart tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonuyla Akbank müşterisi olanlar, 31 Mart'a kadar başvuruda bulunarak kampanyadan faydalanabilirler.

Yeni Akbank müşterileri, bu kampanya ile ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurduklarında, 15 Nisan'a kadar market ve gıda sektörlerinde yapacakları her harcamadan %50'ye varan indirim avantajından yararlanabilirler. İşlem başına en fazla 500 TL olmak üzere toplamda 2000 TL'ye kadar indirim kazanma şansı sunulmaktadır.

Kampanya kapsamında, Akbank Mobil'i indirerek "Akbanklı olmak istiyorum" adımından ilerleyen ve uzaktan müşteri olma süreciyle aktifleşenler de bu indirimden yararlanabilirler. Ancak belirli şartlar ve prosedürlerin yerine getirilmesi gerekmektedir.

Kampanyadan elde edilen indirimler, işlem yapıldığı günün ardından otomatik olarak kartınıza yüklenir. Ancak kampanya koşullarının değiştirme veya kampanyayı sonlandırma hakkı bankaya aittir.

Akbank'ın bu özel kampanyasıyla, müşterilerine hem ekonomik alışveriş imkanı sunuluyor hem de yeni müşterilere ayrıcalıklı fırsatlar sağlanıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.