Bitcoin'de büyük düşüş: Aylar sonra o seviyeyi gördü

Bitcoin'de büyük düşüş: Aylar sonra o seviyeyi gördü

Kripto para yatırımcıları şokta! Tüm detaylar haberimizde.

Bitcoin yatırımcılarına kötü haber! Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar düştü! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BİTCOİN DÜŞÜŞÜ BAŞLADI

SEC onayı sonrasında 48 bin dolar seviyelerini geçen Bitcoin fiyatları yüzde 5 oranında değer kaybetti ve geçtiğimiz sene Aralık ayından beri ilk defa 39 bin dolar seviyesinin altına düşmüş oldu. Analiz şirketi Coinmarketcap tarafından paylaşılan verilere göre Bitcoin de dahil olmak üzere kripto para piyasası son 24 saat içinde yüzde 4.91 oranında azaldı ve 1 trilyon 520 milyar dolara düştü. Bitcoin fiyatları son 24 saat içinde yüzde 4.85 oranında değer kaybetti ve Aralık ayı itibariyle ilk defa 39 bin dolar seviyesinin altına düştü. 

bitcoin fiyatlarında yaşanan düşüş

15:35 itibariyle 38 bin 779 dolar seviyelerinden işlem gören para birimi haftalık olarak yüzde 10 seviyesinde değer kaybı yaşadı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Bitcoin EFT'sini onayladı ve kripto para biriminin yeni yatırımcılara açılacağı beklentisi hız kazandı. Ağustos 2023 itibariyle yüzde 70 oranında değer kazanan Bitcoin fiyatları 10 Ocak tarihinde kabul edilen EFT sonrasında hızlı şekilde değer kaybetmeye başladı. Yüzde 20 oranında yaşanan düzeltmeler sonrasında piyasa değeri ikinci sırada olan Ethereum son 24 saat içinde yüzde 6 oranında değer kazandı ve 2 bin 210 dolar seviyelerini gördü. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.