Aile Bakanlığı 8000 personel alımı yapacağını duyurdu

Aile Bakanlığı 8000 personel alımı yapacağını duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkezi ve yerel kurumlarda çalıştırılmak üzere 8 bin sözleşmeli işçinin yazılı ve sözlü sınava tabi tutulmadan işe alınmasını planlıyor. İşe alım kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdariler Seçimler öncesinde iş ilanları ardı ardına yayınlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkezi ve taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere 8 bin sözleşmeli personelin yazılı ve sözlü sınavsız olarak alımını planlıyor. Başvurular, 21 Şubat – 11 Mart tarihleri ​​arasında e-devlet şifreniz kullanılarak Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı'ndan yapılacak.

Aile Bakanlığı 8000 personel alımı yapacağını duyurdu

Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, bakanlığın merkez ve taşra birimlerinde KPSS grup notu (B) esas alınarak herhangi bir yazılı veya sözlü sınava tabi olmaksızın 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 21 Şubat - 11 Mart tarihleri ​​arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı'na "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" e-devlet şifresiyle giriş yapılarak yapılabilecek. Sözleşmeli personel alımıyla ilgili duyuru ve bilgiler Bakanlığın resmi internet sitesi "www.aile.gov.tr ​​ve/veya www.aile.gov.tr/pgm" üzerinden veya Kariyer üzerinden yayınlanacaktır. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.