İnternetten bebek satışı iddiasına Bakanlık el attı

İnternetten bebek satışı iddiasına Bakanlık el attı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışmalara başlarken internet üzerinden bebek satışı için harekete geçildi. Bakanlık bebek satışı yapıldığı iddialarına karşılık erişim engeli talebinde bulundu.

İnternet üzerinden 40 günlük, 2 aylık, doğmayan bebekler için fiyat belirlendiği iddiaları ağızları açık bıraktı. Korkunç iddialar üzerine Bakanlık harekete geçerken savcılığa başvuruda bulundu.

Gelen haberlere bakıldığında ''Bende kız bebek var, 40 günlük. Ücret talebim var. Karşılayana evatlık vermek istiyorum. 100 bin istiyorum. '' ifadeleri yer alırken ilan üzerinde bebeklerin fotoğrafları ve şartlar bulunmaktadır.

İlanı veren kişiye ulaşılarak, Samsun'da yaşadığ belirlendi. ''100.000 TL istiyorum. 100.000 TL hesabıma gelir, ben de bebeği alır ayağınıza kadar gelirim. Ciddi şartımı karşılamayan birine numaramı vermiyorum.'' ifadeleri kullanıldı.

internet bebek satışı
KENDİ ÇOCUĞU GİBİ NÜFUSA KAYIT ETTİRECEK
Henüz doğmamış bebeklerin satılmaı için annenin 9 alık hamile oluğunu gösteren ilan yayınlanarak telefon numarası yazılıyor. O kadınla irtibata geçilerek yabancı uyruklu olduğu Türkiye'de oturma izni olmadığını ve bebeğini verdikten sonra ülkesine gideceğini söyledi.
Fiyat olarak 170 bin TL istenirken doğum sonrasında kimliği aileler kendileri istediği gibi alacağı ifade edildi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.