Bakan Işıkhan emekli promosyon ödeme tarihlerini duyurdu

Bakan Işıkhan emekli promosyon ödeme tarihlerini duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, son dakika açıklamasında kamu bankalarının pazartesi gününden itibaren promosyon ödenekleri ile ilgili başvurularını kabul etmeye başlayacağını söyledi.

Emekli maaşı promosyonları ile ilgili bir son dakika açıklaması yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 28 Mart'tan itibaren emeklilerin promosyon ödemelerinin hesaplarına yatırılacağını söyledi. Bakan Işıkhan, konuyla ilgili açıklamasında “Pazartesi gününden itibaren kamu bankalarımıza promosyon güncelleme talepleri gelmeye başlayacak. 28 Mart'tan itibaren emekli promosyonlarımız hesaplarına yatırılacaktır." ifadelerini kullandı.

Bakan Işıkhan emekli promosyon ödeme tarihlerini duyurdu

ERDOĞAN YENİ RAKAMLARI DUYURMUŞTU

Kayseri'de düzenlenen seçim mitingi sırasında kamu bankası emeklilerine yönelik yeni belirlenen promosyon rakamlarının duyurusunu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu bankalarımız yıllık promosyon ödemesini şu anda 8 bin liradan 12 bin liraya çıkardı. Emeklilerimiz bu ödemeleri maaşlarını aldıkları yerlerden alabilecekler. Bankanın yeni promosyonlarının emeklilerimize fayda sağlamasını diliyorum." demişti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.