Fenomen Banu Parlak'tan skandal: Köpeği, köpek parçaladı!

Fenomen Banu Parlak'tan skandal: Köpeği, köpek parçaladı!

Bundan birkaç ay öncesinde çektiği silah videosu ile gözaltına alınan Banu Parlak’tan yine olay yaratacak bir hadise daha geldi. İşte detaylar…

Sosyal medya fenomeni Banu Parlakla ilgili şok eden bir iddia ortaya atıldı. Detaylar haberimizde…

kargo

FENOMEN BANU PARLAK'IN KÖPEĞİ YAVRU KÖPEĞİ PARÇALADI! OLAY İDDİA: EVİMİZİN KAPISINA DAYANARAK TEHDİT...

Fenomen Banu Parlak ile ilgili yeni bir açıklama gündem oldu. Banu Parlak'ın tasmasız ve ağızlığı olmayan köpeği, Emin Kılıç'ın küçük köpeğine saldırdı. Kılıç, Parlak'ın olayın yayılmasını önlemek için tehditlerde bulunduğunu iddia etti.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, silahla çektiği videonun ardından tutuklanarak serbest bırakıldı. Eylem ve açıklamalarıyla öne çıkan olayla ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı. Banu Parlak'ın köpeği, bu bölgede yaşayan başka bir ailenin yavru köpeğine saldırdı. Dehşet dolu anlar cep telefonu kameralarına yansıyor.

Köpeklerinin ölüm haberi üzerine acı çeken Yasemin Kılıç ve Emin Kılıç kardeşler, yaşananları gözyaşları içinde anlattı. Yasemin Kılıç, "Banu Parlak sen katilsin" diye bağırdı.

TASMASIZ KÖPEK KÜÇÜK KÖPEĞE SALDIRDI

Edinilen bilgiye göre olay, 24 Mart günü öğle saatlerinde Beylikdüzü'nün Marmara ilçesinde lüks bir tatil beldesinde meydana geldi. Yasemin Kılıç ve annesi, köpekleri Leo'yu sitede gezdirdi. Bir süre sonra eve dönen anne-oğul, komşuları Banu Parlak ile karşılaştı. Bu sırada Banu Parlak'ın elinden kaçan Drago isimli köpek Leo'ya saldırıp onu parçaladı. Site sakinleri köpekleri ayırmak için ellerinden geleni yaptı. Leo'yu ağır yaralayan Banu Parlak'ın köpeği Drago da Yasemin Kılıç'ın kolunu çizdi. Leo isimli köpek, olayın ardından veterinere götürülerek hayatını kaybetti.

otomobil

"TEHDİT VE HAKARET"

Emin Kılıç, Parlak'ın olayın yayılmasını önlemek için tehditlerde bulunduğunu paylaştı. Köpeği öldürülen sakin, "Artık cesur ve tehditkar tavrını sürdürüyor ve maddi gücüne güveniyor" dedi. Ne olduğunu açıkça bilmesine rağmen medyaya çıkmamak ve gözümüzü korkutmamak için yine de evimizin önünde ve beraberindekiler aracılığıyla bizi tehdit ve hakaret etti. Gerekeni yapmak için hukuki yollardan haklarımızı almaya çalışıyoruz” dedi.

kargo

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.