Uzman isim bu kez 12'den vurdu! Altın fiyatlarında büyük bombayı patlattı

Uzman isim bu kez 12'den vurdu! Altın fiyatlarında büyük bombayı patlattı

Piyasa hareketliliği son hız devam ederken uzman isimler çarpıcı açıklamalar yapıyor. Peki ünlü isim yatırımcıları nasıl uyardı? Tüm detaylar haberimizde.

Altın yatırımcıları altın yükselişiyle ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

UZMAN İSİMDEN YATIRIM UYARISI

Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde ikinci kez faiz artırım kararı vermiş ve politika faizi yüzde 15 oranından yüzde 17 oranına yükselmişti. Faiz oranlarının yükselmesinin ardından gram altın 1667 TL, çeyrek altın 2.744 TL seviyelerine yükseldi. Altın yatırımı yapan vatandaşlar ise merakla altın yükselişinin devam edip etmeyeceğini, uzmanların konu ile ilgili tahminlerini araştırıyor. 

uzman isimden altın fiyatlarıyla ilgili tahminler

Uzman Ekonomist Tunç Şatıroğlu konu ile ilgili asıl yükselişin şimdi başladığını ve altında büyük yükselişler yaşanacağını söyledi. Şatıroğlu ONS altının da yükselişinin sürdüğünü, artış trendinin devam edeceğini, ONS altının 2.451 seviyelerine yükseleceğini söyledi. Şatıroğlu büyük yükselişlerin 1897-1990 dolar seviyeleri geçildikten sonra başlayacağını belirtti. ONS altın geçmişte rekor seviyelerini test etti ve Şatıroğlu asıl zirvenin 2040 senesinde yaşanabileceğini söyledi. Şatıroğlu konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Bu tahminlerle ilgili belirli bir zaman aralığı yok. Yükseliş trendinin 2024 senesinde mi, 2023 senesinde ani bir sıçramayla mı yaşanacağını şimdiden tahmin etmek çok zor.' 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.