Otomobillerde indirim füzesi havalandı! O model 400.000 TL altı fiyatla satılacak!

Otomobillerde indirim füzesi havalandı! O model 400.000 TL altı fiyatla satılacak!

Ağustos ayında 0 ve ikinci el kampanyalarıyla 400.000 TL altı modeller sunan kampanyada ayrıca 24 ay vadeli 150.000 TL taşıt kredisi imkanı da bulunuyor.

Ağustos ayında cazip fiyatlarla araba arayanlara Citroen tarafından harika bir fırsat ortaya çıkarıldı. Hem binek araç hem de ticari araçlarda her bütçeye uygun olan seçenekleriyle öne çıkıyor.

2023 yılında başlatmış olduğu sıfır kilometre araç kampanyasıyla otomobil tutkunlarının dikaktini çeken Citroen, PSA Finans destekli araç kredisi fırsatıyla 400.000 TL'nin altındaki modelleri sunuyor. Popüler araba modelleri ve tekliflerle öne çıkan Citroen, en sevilen modellerinin yanı sıra kampanyalı olarak değeri 400.000 TL'nin altında olan modelleri de otomobil tutkunlarına sunuyor.

Bu araçların arasında oldukça ilgi gören Ami, uygun fiyatlı araç arayanlar için ideal bir seçim.

Citroen Ami fiyatı ve özellikleri

Citroen Ami fiyatı ve özellikleri

Citroen bütçe segmentindeki yıldızı My Ami'nin fiyatı şu anda 369 bin TL.

Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında bu aracı 24 ay 150.000 TL kredi vadesiyle garajınıza koyabilirsiniz.

%100 elektrikli olarak üretilen Citroen Ami, yalnızca ekolojik bir seçim olmamakla birlikte şehir içi kullanımda da oldukça pratiktir.

Kompakt tasarımıyla birlikte park sorununu ortadan kaldıran Citroen Ami, 7,2 metrelik dönüş yarıçapı sayesinde zorlu şehir manevraları sırasında size konfor sağlıyor.

Citroen Ami fiyatı ve özellikleri

Ağustos ayına özel kredi fırsatı

Konforlu ve sessiz ürüş deneyimi sunan Citroen Ami'nin ağustos ayına özel olarak hazırlanan %1,99 faiz oranıyla 369.000 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu taksitli satın alma seçeneğinde 24 ay vadeye sahip 150.000 TL tutarında taşıt kredisi için aylık 8..500 TL ödeyebilirsiniz.

yetkili Citroen bayileriyle iletişime geçerek hazırlanan bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.