Kripto paralarda ibre yeşile döndü: Aylar sonra yatırımcıların yüzü güldü

Kripto paralarda ibre yeşile döndü: Aylar sonra yatırımcıların yüzü güldü

Kripto para yatırımcılarına müjde! Sonunda yükseliş başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Kripto para piyasasında hareketlilik son hızıyla devam ediyor! Yükseliş başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KRİPTO PARA PİYASASINDA HAREKETLİLİK

Bitcoin günlük olarak yüzde 3 oranında yükseldi ve 36 bin dolar seviyesini geçti ve 2022 senesi Mayıs ayından itibaren en yüksek seviyeye geçmiş oldu. Yılbaşından bugüne kadar Bitcoin yüzde 120 oranında artış göstermiş oldu. Bitcoin EFT'si başlatılması ile ilgili görüşmeler devam ederken yasal işlem yapmanın da söz konusu olduğu paylaşıldı. Aynı zamanda SEC henüz bir zaman çizelgesi görüşülmediği dile getirildi. 

bitcoin yükselişi yatırımcıların yüzünü güldürüyor

Neredeyse 10 senedir devam eden tartışmalarla ilgili iyimserlik yaşanmaya başlanması Bitcoin'in yüzde 120 oranından daha fazla yükselmesini sağladı. Küresel hisse senetleri de yüzde 10 oranlarında artış göstermiş oldu. Kripto para piyasasında düzenleyici çalışmalar beklenirken FED faiz artışlarının durdurulması da kripto para piyasasını olumlu anlamda etkiledi. Kripto para piyasasıyla ilgili yapılan açıklamalar sonrasında günlük olarak Bitcoin yüzde 3.7 artış gösterirken Ethereum günlük yüzde 1.7 artış göstermiş oldu. Alt coinlerden Dogecoin yüzde 2.89, Ripple yüzde 3, Cardano yüzde 3.35, Solana yüzde 2 artış göstermiş oldu. Kripto para piyasasıyla ilgili analist isimler onay alınmasa bile 10 Ocak tarihine kadar onaylanma şanslarının olduğunu dile getiriyor.

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.