İslam Memiş gram altının düşeceği seviyeyi duyurdu

İslam Memiş gram altının düşeceği seviyeyi duyurdu

Gram altın hakkında bilgi edinmek istiyorsanız dikkat! Bu haber tam da size göre! İslam Memiş açıkladı. Detaylar haberimizde.

Gram altının düşüş seviyesi açıklandı. İslam Memiş'ten kritik açıklama geldi. Detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ'TEN ÖNEMLİ  AÇIKLAMALAR

İslam Memiş'in tv100.com'da yayınlanan "Gözler bu hafta TCMB'de" başlıklı makalesi, Türkiye Merkez Bankası (TCMB) iç piyasası ve Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz kararlarına odaklanıyor. Bu arada Hamas ile İsrail arasındaki savaş da dünya gündeminde kalmaya devam edecek. TCMB ve ECB'nin faiz artırımı yapması hedefleniyor. Bu hafta volatilite oldukça yüksek olacak. İslam Memiş: "Haftayı 7510 puanla tamamladı. Bu hafta güçlü alımlar olabilir. Hedef 8120 puan fakat düşüşün biteceğini düşünmüyorum. 7290 puanlık temel seviye korundu. Bugün ve yarının kademeli alımlar için uygun olduğunu düşünüyorum. Hem TCMB'nin faiz kararları hem de dolar endeksindeki düşüş, doları olumsuz etkileyebilir. Takip ettiğim bant aralığı 26,80 liradan 28,20 liraya kadar. EUR/USD paritesi destek seviyesi 1.0580. 1,0550 ile 1,0750 arasındaki alanı takip etmek istiyorum.

İslam Memiş'ten Önemli Açıklamalar

Orta ve uzun vadede durum olumlu olmaya devam etmekte. Özellikle 2024 yılına hazırlanmamız gerekiyor. Ons altın 1.980 dolar seviyesinde kapandı. Kısa vadede olumsuz. Bu hafta 1.938 ila 1.981 dolar aralığını takip ediyor. Önce bir düşüş var, ardından 2.000 dolar seviyesinin üzerine bir saldırı var. Son ayarlamanın ardından 2.000 dolar seviyesini görebiliriz. Gram altın ise Kapanış fiyatı 1.867 lira seviyesinde gerçekleşti. 1.780 ile 1.880 lira aralığında takip ediyorum. Bu hafta fiziki olarak 1.800 liranın altına düşmesini bekliyoruz. Bundan sonra yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Altın, borsanın 2 haftalık yükselişini 2 haftada geride bıraktı. Son olarak ons gümüş Hedef 24 dolar ama düşüş kalıcı olmayacak. 23,20 dolar seviyesinden sonraki hedef 24 dolar. Doların bu hafta zayıflamasını dolar karşısında olanların ise güçlenmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

NOT: Bu haber yatırım tavsiyesi değildir!

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.