Faturaları dağ gibi birikene 170 TL ödenecek! 3 gün içinde bunu yapan parasını alır

Faturaları dağ gibi birikene 170 TL ödenecek! 3 gün içinde bunu yapan parasını alır

Ağustos ayında Yapı Kredi Bankası, zorlu ekonomik şartlara rağmen evde yardıma muhtaç kişiler için bir teklif sundu. Banka, gerekli olan koşulları sağlayanlara fatura indirimi yapılacağını duyurdu. Detaylar haberimizde..

Küresel ekonomik sorunlar, rekor dolar kuru, KDV ve ÖTV oranlarındaki değişimler ve daha birçok olay günlük yaşam koşullarında bozulmaya neden oldu. Ay sonuna kadar mevcut maaşlarını kazanma mücadelesi veren milyonlarca vatandaş yurtiçi yardıma ihtiyaç duymaya başlarken, bankalar da bu konuda adımlar atıyor.

Hem yeni hem de mevcut müşterilerin yıllık müşteri hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için her ay yeni kampanyalar planlayan bankalar, Ağustos ayı başlarında yeni fırsatlar listesi başlattı. Bu konuda Yapı Kredi Bankası'ndan olumlu kampanya haberleri alındı. Özel banka, yeni kampanya kapsamında tüketiciler için fatura indirimlerine yer vereceğini resmi internet sitesinde duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Ağustos yı Otomatik Fatura Transfer Kampanyası

Yapı Kredi Bankası Otomatik Fatura Kampanyası

Özel bankacılık sektörünün önde gelen bankalarından Yapı Kredi Bankası, benzerlerinden sıyrılmak için Ağustos ayı kampanyalarını tek tek sıralamaya başladı. Bu kapsamda, kredi ürünlerinden kredi kartı kampanyalarına kadar çeşitli kategorilerde tüketicilere destek vermek için isteklilik gösteren özel bankalar, otomatik fatura ödeme kampanyaları da düzenlediklerini söyledi.

Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sitesinde yayınlanan yeni kampanya duyurusuna göre, 10 Ağustos'a kadar verilen 2 otomatik ödeme talimatına 30 TL, 6 otomatik ödeme talimatına ise 150 TL para puan verilecek. 6 adet fatura talimatına ayrıca 20 TL'de ek para puan verilecektir.

Otomatik Fatura Transfer Kampanyası'na nasıl başvurulur?

Yapı Kredi Bankası'nın otomatik ödeme talimatı kampanyası için bankanızın mobil uygulamasından online olarak 170 TL'ye kadar nakit puan talep edebilirsiniz.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.