Elektrik faturasını ödemekte zorlananlar hemen başvursun! Tam 400 TL'sini o banka ödeyecek: Son başvuru tarihi açıklandı

Elektrik faturasını ödemekte zorlananlar hemen başvursun! Tam 400 TL'sini o banka ödeyecek: Son başvuru tarihi açıklandı

Bankalar tarafından önemli bir kampanya kapıda. Katılan herkese para iadesi yapılacak ve bu iade elektrik faturaları için geçerli olacak. İşte detaylar…

Garanti BBVA ile dikkat çeken kampanya kapıda. Müşterisi olan herkes, kampanya kapsamı ile elektrik faturasında otomatik fatura talimatı veren herkese 400 TL iade yapacak.

Para İadesi Yapılacak

Garanti BBVA ile verilen bilgilere göre, Elektrik koduyla mobilden müşteri olanlara 400 TL’ye kadar iade fırsatı bulunacak. Manuel ödemesi olanlar için ise 250 TL’ye kadar iade aktarılacak.

garanti bbva

Bankanın yapmış olduğu duyuru ile kampanya süresi boyunca Garanti BBVA Mobil’i indirip ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ diyen herkes 10 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında elektrik kodunu uygulamaya giren herkes 11 Eylül 2023 tarihine kadar faydalanmak mümkündür.

İlk Ve Tek Fatura İçin Geçerli Olacak

Kampanya koşulunu sağlayan her müşteri ilk elektrik faturasını manuel ödedikleri takdirde 250 TL, otomatik ödeme talimatı ile de 400 TL’ye varan iade alacak. Ödülün geri yüklenmesi, müşteri olduklarından sonra 11 Eylül 2023’e kadar ödeneceği de bildirildi.

Kampanya Ayrıntıları

Fatura ödemesinin ardından ödül yüklemeleri Vadesiz TL mevduat hesabına yapılacaktır.

Garanti BBVA kredi kartı ile yapılması takdirinde de kredi kartı ekstresine yansıtılacaktır.

Hesaptan yapılmış olan elektrik fatura ödemesi aktif Vadesiz TL Mevduat hesabına iki ay boyunca, her ayın üçüncü haftasında yapılacaktır.

Ödemelerin yapılması için müşterilerin Vadesiz TL Mevduat hesabının olması gerekmektedir.

Kredi kartı ödemeleri için aktif bir kredi kartının olunması gerekmektedir.

Herhangi bir sebepten kaynaklı olarak müşteri olma sürecini tamamlamayan kişiler ödül için hak kazanamayacaktır.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.