Damacana su içmek lüks oluyor! Yükseleceği rakamı duyan musluk suyuna talim edecek

Damacana su içmek lüks oluyor! Yükseleceği rakamı duyan musluk suyuna talim edecek

Şu sıralar damacana su fiyatlarının sürekli yükselmesi, gündemi meşgul ederken dikkat çekici bir açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarının büyük bir artış yaşadığı bu dönemde, damacana su fiyatları da İstanbul'da 60 - 70 lira aralığında yerleşmeye başladı.

İstanbul Gazoz Su Şerbet Boza Turşu ve Sirke İmal Edenler ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Turan Akkaya, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada, her ay damacana suya yeni bir zam yapıldığına dikkat çekti.

"100 LİRA SINIRINI AŞABİLİR"

SU

Akkaya, "Şaşkın ördek gibi durumdayız. Fiyatların ne kadar yükseleceğini kestiremiyoruz. Eskiden suya tarifeler belirledik. Ancak akaryakıt zamları geldikçe, su fiyatları da artmaya devam edecek gibi görünüyor." şeklinde konuştu.

Esnaf Odası Başkanı, damacana su fiyatlarının bu şekilde devam etmesi durumunda gelecekte 100 lira sınırını aşabileceğini ifade etti.

Akkaya ayrıca, "Su fiyatlarındaki artış nedeniyle vatandaşlar arıtma cihazlarına yöneliyorlar." şeklinde açıklama yaparak, tüketicilerin alternatif arayışlarına dikkat çekti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.