Bu bankada paranız kalmış olabilir! Hemen bunu yapıp 400 TL'nizi geri alın

Bu bankada paranız kalmış olabilir! Hemen bunu yapıp 400 TL'nizi geri alın

Son dönemlerde bankalar kampanya yarışına devam ediyor. Bu bankaya başvurusunu yapan 400 TL iadesini alır! Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar kampanyalarını sık sık paylaşmaya devam ederken 400 TL kampanyası büyük ilgi gördü! Başvurunuzu yapmayı unutmayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

400 TL KAMPANYASI BAŞLADI

Garanti BBVA tarafından yapılan son haberlere göre 400 TL para iadesi başladı. Banka müşterilerinin banka kartı kullanmaları halinde kampanyadan faydalanabilecekleri öğrenildi. Kampanya 10 Eylül tarihine kadar geçerli olacak. Garanti BBVA kampanyasından faydalanmak için bankanın mobil uygulamasının indirilerek müşteri olma seçeneğinin seçilmesi gerekiyor. 

garanti bbva 400 tl para iadesi başladı

31 Ağustos tarihine kadar ilk kez müşteri olan vatandaşlar YAKIT400 promosyon koduyla kampanyadan faydalanabilecekler. Akaryakıtların Paracard ya da kredi kartıyla yapılması kapsamında 400 TL para iadesinden faydalanılabilecek. Kampanyadan Garanti BBVA kartıyla ilk kez yapılan akaryakıt kampanyaları geçerli olacak. En fazla 400 TL iade tutarı yapılacak. 800 TL alışveriş yapan müşteri de 900 TL alışveriş yapan müşteri de 400 TL para iadesi alacak. Ancak 700 TL harcama yapan müşterinin iade tutarı 350 TL'ye düşebilecek. Yapılan para iadeleri Paracard'ın bağlı olduğu hesaplara aktarılacak. Kredi kartı harcaması yapan müşterilerin iade tutarları kartlara yüklenecek. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.