Bankalardan acil nakit desteği hamlesi! Bir SMS ile hızlı kredi kampanyası başladı

Bankalardan acil nakit desteği hamlesi! Bir SMS ile hızlı kredi kampanyası başladı

Bankalardan nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Acil finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla kredi kampanyaları başlatıldı. İşte o bankaların kredi fırsatları...

Üç banka müşteri olanlara görülmemiş kredi kampanyası haberi verildi. İnternet bankacılığı uygulamaları kullanılarak yalnızca 5 dakika içerisinde kredi onayı alarak ödemenin sahibi olabilirsiniz. Dikkat çekici olan kampanya, harcamalar ele alınarak hesaplandığında avantaj sağlıyor. Bankalar arasında devam eden kredi rekabetinde yeni kampanyalar tek tek açıklandı.

Akbank kredi kampanyası

AKBANK

Akbank müşterilerine sunulan kredi kampanyasında internet bankacılığı kullanarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Aynı gün içerisinde onaylanan başvurular sonrasında ödemeler hesaplara aktarılır. 50 bin TL'ye kadar olan krediler için SMS ile başvuru yapabilirsiniz. TC kimlik numarasını yazıp 4425'e kısa mesaj göndermeniz yeterli.

DENİZBANK

Cebimde kredi kampanyasıyla beraber hızlı bir çözüm elde edilirken Kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılarak 3280'e mesaj gönderilerek başvuru yapılır.

QNB FİNANSBANK

Acil ihtiyaçların adresi olan QNB Finansbank pratik çözüm sunarken TC kimlik numarası 5030'a gönderilerek bireysel kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.