Ay sonuna kadar vaktiniz var! Bu kartı kullananlara 1000 TL para iadesi yapılacak

Ay sonuna kadar vaktiniz var! Bu kartı kullananlara 1000 TL para iadesi yapılacak

Ziraat Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda katılanlara 1.000 TL hediye edileceği bildirildi.

Son dönemlerde bankaların yaptığı harcama kampanyaları epey dikkat çekiyor. Bu banka müşterilerine 1000 TL ödeme yapacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BU BANKA MÜŞTERİLERİNE 1000 TL ÖDEME

Ziraat Bankası tarafından yapılan son duyuruya göre Tatil Sepeti üzerinden yapılan tek seferde 10 bin TL ve 20 bin TL arası alışverişlere 500 Bankkart Lira, 20 bin TL ve üstü alışverişlere 1000 Bankkart Lira ödemesi yapılacak. Kampanya 31 Ağustos tarihinde sona erecek. Kampanya katılımları mobil uygulama, internet bankacılığı ve kısa mesaj yoluyla yapılabilecek. 

ziraat bankası bankkart kampanyası başladı

Kampanyaya kısa mesaj yoluyla katılım sağlamak için 4757 numarasına TATİLSEPETİ yazıp gönderilmesi gerekiyor. Kampanyadan faydalanmak için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Kampanyadan kazanılan liralar 7 Eylül tarihine kadar kartlara yansıtılacak ve yüklenmeyen Bankkart Liralar 7 Ekim tarihinde iade alınacak. Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilecek. Ek kartlarla yapılan harcamalar asıl karta dahil edilecek. Bankkart Başak, Bankkart Business, ücretsiz Bankkart, Bankkart Lira kullanımları kampanyaya dahil edilmeyecek. Kampanya süresince alışverişlerin iptal veya iade edilmesi durumunda Bankkart Liralar iade alınacak, harcanması durumunda karta borç olarak yansıtılacak. Kampanya tarihleri süresince yapılan ön ödemeli rezervasyon, ön ödeme tutarı şartlar sağlanırsa kampanyaya dahil edilecek. Yurt içi ve yurt dışı turlar kampanyaya dahil olacak ancak uçak bilet alımları kampanyaya dahil edilmeyecek. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.