Acil nakde ihtiyacı olana dev fırsat! Günde 85 TL veren 50.000 TL alıp sonra ödeyecek!

Acil nakde ihtiyacı olana dev fırsat! Günde 85 TL veren 50.000 TL alıp sonra ödeyecek!

O bankadan tüketicilere destek müjdesi! Ağustos ayı kredi kampanyası başladı. Üst limiti 50 bin TL olan ihtiyaç kredisi için düşük faiz ve 36 ay vade imkanıyla hemen başvurun. Kampanya detayları haberimizde...

Tüketicilere müjdeli haber! Halkbank, bütçesi zorlanan tüketicilere destek olmak için ağustos ayı kredi kampanyası düzenledi. Gıda, teknoloji, emlak ve otomotiv gibi hizmet alanlarında yüksek oranlı zamların ardından maaş artışları yetmeyen milyonlarca kişi, bankaların kredi kampanyalarına yöneliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

1

Halkbank'ın yeni kampanyasında, taksit ödemelerinin 3 ayda bir yapılabilmesi özelliği dikkat çekiyor. Bu kampanya, mevcut müşterilere ve yeni müşterilere açık olup, üst limiti 50 bin TL olan ihtiyaç kredisi sunuyor. Başlangıç faizi yüzde 2,89 ve 36 ay vade imkanıyla nakit desteği sağlayan Halkbank, kolay başvuru seçenekleri sunuyor.

Örnek maliyet tablosuna göre, 50 bin TL kredi almak isteyen tüketiciler, aylık 2.556,05 TL'lik taksit ödemeleriyle rahatlayabilecekler.

Tüketiciler, Halkbank'ın esnek ödeme planlı kredi kampanyası ile artan masraflara karşı rahat bir nefes almayı umut ediyor. Faiz oranlarının uygunluğu ve esnek taksit seçeneği, tüketicilerin bu kampanyayı tercih etmelerinde önemli bir etken olarak öne çıkıyor. Halkbank'ın sağladığı bu destekle, milyonlarca kişinin ekonomik sıkıntılarının bir nebze de olsa hafiflemesi hedefleniyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.